березня

28

Четвер

Маневицька районна газета "Нова доба"

Офіційні вітання

Останні коментарі

Напередодні передплатної кампанії періо­дичних видань на 2019 рік для нас, редакторів районок, зустріч із директором Волинської дирекції ПАТ "Укрпошта" Іваном Шевчуком була особливо актуальною.

 

Адже поштовики наші давні партнери, недостатньо випустити змістовну, інформаційно насичену газету, потрібно її ще доставити до читача. У поштовій галузі нині непростий час реформування. Тож про це та про перспективи розвитку і йшлося у розмові, яка відбулась 20 вересня.

- Я відкритий до спілкування, - відразу ж наголосив Іван Шевчук. - Щодо реформування галузі, то як у кожній реформі є і популярні, і непопулярні кроки, але всі вони направлені на покращення. Звичайно, для цього потрібен час.

Йшлося і про види надання послуг. Ми звикли асоціювати їх лише із поштовими. Та нині це і фінансові послуги - виплата пенсій, прийом різноманітних платежів, і торгівля. Для жителів села пошта - і магазин, і банк. На основі реалізації товарів розроблена бонусна система. Існує  система мотивації для працівників.

Йшлося і про те, що половина  сільських поштових відділень є збитковими, зменшились  обсяги  відправлень кореспонденції, посилок, тиражів газет. Із 2004 року не переглядались тарифи на доставку пенсій  і в зв'язку із цим  "Укрпошта" має збиток  в 1 млрд. грн.  Щоб розвиватися, йти вперед потрібна оптимізація. Нині у Волинській області працює 460 поштових відділень, 57 відділень, що обслуговують 2 тисячі і більше людей, вже отримали нові комп'ютери, встановлені термінали, проведений швидкісний Інтернет. Поштовики в очі­куванні надання можливостей створення банку  для розвитку структури.

Звучали слова вдячності всім, хто допомагає пошті, дотичний до вирішення проблем, впевненість у їх вирішенні.

Олена БИЧКОВА.

You have no rights to post comments

Дзвоніть, пишіть, заходьте.

Редактор - (03376) 2-11-44
Заступник редактора, зав. відділом соціальних проблем, бухгалтер - 2-19-17
Зав. відділом інформації - 4-06-46
Оголошення, реклама - 2-15-74.
E-mail: manev_gazeta@ukr.net
Адреса: 44600, смт Маневичі, вул. Незалежності, 14.

Люди рідного краю

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua